OM TYRI

TYRI är tillverkare av arbetsbelysning i världsklass

TYRIs historia går tillbaka ända till 70-talet då Martin Karlberg och Kjell Ljungström startade sitt första företag för arbetsbelysning. Nu, drygt 50 år senare, är Martin och Kjell fortfarande kvar och driver företaget. Ett företag som idag är globalt med produktion i Sverige, USA och Storbritannien. Och försäljning runt hela världen.

TYRI har alltid varit i framkant av utvecklingen av arbetsbelysning och har alltid ansetts ha högsta kvalitet. Något som säkras av den egna utvecklingsavdelningen och testlabbet i Göteborg. Se mer om TYRI Test Lab längre ner på den här sidan.

TYRI är kunskapsledare inom arbetsbelysning och delar med sig av sin kunskap genom TYRI Light Academy, som riktar sig till alla som vill lära sig mer om detta.

GÅ TILL TYRIs web: https://www.tyrilights.com/sv/

TYRI Light Academy

Detta är TYRIs sätt att öka kunskapen om arbetsbelysning för alla som är intresserade. TYRI har specialister inom design, produktutveckling, optik, elektronik, värmeavledning och testning. Dessa specialister delar med sig av sin kunskap via artiklar, guider, filmade föredrag och webinars.

TYRI Test Lab

TYRI har ett av världens bästa testlabb inom arbetsbelysning, där alla produkter testas noggrannt innan de lanseras på marknaden. Testlabbet kollar ljusflöde, ljusbild, färgtemperatur, EMC (Elektromagnetiska störningar), vibration, värme/kyla, damm, vatten/högtryck och rost. Dessutom testas 100% av lamporna vid produktion. Det gör att vi kan ge 5 års garanti på de flesta produkterna.

© Copyright - TYRI Distribution