RÅDGIVNING & KONTAKT

Vi hjälper dig att välja rätt – svar inom 24h!

Att välja rätt arbetsbelysning till ditt fordon är inte så lätt. Många tittar på mesta möjliga lumen och tänker att ju mer belysning desto bättre. Inget kan vara mer fel. Det viktigaste är att ha så jämn belysning runt maskinen som möjligt. Belysningen ska heller inte blända vare sig föraren eller de som arbetar runt din maskin.

Sedan finns det mycket annat att tänka på. Du ska vara noga med att utrusta din kvalitetsmaskin med kvalitetslampor. Detta är av flera olika anledningar. En bra lampa har lång livslängd och lång garanti. Det gör att du inte behöver fundera på att byta ut lampor och låta maskinen stå still. TYRIs lampor har högsta kvalitet och är mycket noga testade på TYRI testlabb i Göteborg. Lamporna är också tillverkade i Sverige.

Men, ännu värre om man väljer billiga och sämre lampor är att de inte är rätt EMC-klassade. Det innebär att de kan störa ut din telefon, din radio eller annat teknisk utrustning på din maskin. TYRI testar alla sina lampor i det egna EMC-labbet och garanterar även här högsta kvalitet.

VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA RÄTT – MAILA RIKARD ELLER PER!

Skicka ett mail till rikard@tyri-distribution.se eller per@tyri-distribution.se och beskriv kort vad du vill ha hjälp med.

Vi återkommer snarast och hjälper dig att välja rätt.

Fråga Rikard Forsgård

Jag har arbetat med TYRIs produkter i många år. Om du funderar på vad du ska välja för belysning till just din maskin, bara skicka ett mail till rikard@tyri-distribution.se och beskriv kort vad du vill ha hjälp med.

Jag återkommer snarast och hjälper dig att välja rätt.

Slå gärna en signal: 070 – 224 69 99

Fråga Per Wallgren

Jag har arbetat med TYRI i många år. Ett tag som anställd säljare och sedan som egenföretagare. Nu är jag tillbaka i TYRI Distribution. Hör av dig om du har frågor som gäller oss eller våra produkter.

Skicka ett mail till per@tyri-distribution.se, så hör jag av mig så snart jag kan.

Slå gärna en signal: 0736 – 46 66 46

Se hur en dålig lampa kan störa ut annan teknisk utrustning (EMC)

Titta på den här korta filmen på en minut som förklarar vad som kan hända med en dålig lampa som inte har rätt EMC-klass. EMC står för ElectroMagnetic Compatibility.

TYRI Test Lab – följ med bakom kulisserna

TYRI har i Göteborg ett av världens bästa ljuslabb för arbetsbelysning. Häng med på en snabb titt bakom kulisserna och se varför TYRI gör några av världens bästa arbetslampor.

© Copyright - TYRI Distribution